Ny hjemmeside til forbrugerne

06-03-2013 10:35:00

Energi har videreudviklet GoEnergi.dk og lancerer ny hjemmeside til forbrugerne.

Hjemmesiden findes på adressen www.ens.dk/forbruger

og er fortsat henvendt til forbrugere på udkig efter gode energiløsninger til hjemmet.

 

Desuden har siden en særlig sektion, som henvender sig til offentlige og private virksomheder med gode råd og anbefalinger om energieffektiviseringer.
 

Da Go’ Energi blev lukket som en del af energiforliget tilbage i sommeren 2012, overtog Energistyrelsen opgaven med at føre en del af organisationens aktiviteter videre i nye rammer. Hjemmesiden bliver nu en central aktivitet i Energistyrelsens effektiviseringsindsats med den nyeste viden om energiforbrug og enkle værktøjer, der skal hjælpe brugerne til at finde energibesparelser.

Større fokus på EU’s energimærkning
Go’ Energimærket bliver udfaset henover foråret. Mærket bliver erstattet af en målrettet informationsindsats på de områder, hvor behovet er størst og et øget fokus på det lovpligtige EU-mærke, som forbrugerne stifter bekendtskab med på flere og flere produkter.

EU’s energimærke, som viser i hvilken energiklasse et produkt ligger, bliver således det mærke, forbrugerne skal kigge efter for information om produkters energiforbrug.

Publikationer genudgives af Energistyrelsen Energistyrelsen vil i de kommende måneder redigere og genudgive en række af de publikationer, som Go’ Energi udgav. Det gælder blandt andet Indkøbsvejledningen og Serverrumsvejledningen, der begge er henvendt til både offentlige og private virksomheder.

Endelig vil de publikationer, Go’ Energi i sin tid udsendte, kunne findes i et let overskueligt arkiv på hjemmesiden.

Allerede nu vil brugerne kunne finde enkle beregnere, Håndværkerlisten, Boligtjek og den nyeste viden om energieffektive løsninger. Energistyrelsen vil løbende udvikle de tilbud, brugerne finder på ens.dk/forbruger.

Forbrugerhjemmesiden findes på adressen: www.ens.dk/forbruger

Du kan gå direkte til området for offentlig og erhverv på: www.ens.dk/oe
< Tilbage