Energi i lokalsamfund

Er du borger i Vitten eller i Skjød, har du mulighed for at få et gratis energitjek af din bolig.

Læs mere om projektet "Energitjek i Vitten og Skjød"
 
På "Energiaftenerne i Vitten og Skjød den 20. og 21. februar kunne man som borger høre mere om projektet og hvad man kan få ud et energitjek af sin bolig. 

Kontakt gerne Mette Thorndahl, klimakoordinator Favrskov Kommune, på tlf. 4012 3044, hvis du mangler mere info eller har spørgsmål til et eventuelt energitjek hos dig.


Tilbuddet om et gratis energitjek er en del af et nyt projekt om energi i lokalsamfund. Projektet vil sætte fokus på at fremme brugen af vedvarende energi i varmeforsyningen udenfor de større byer samt at understøtte og inspirere til aktiviteter, som har enenergibesparende effekt.

Er du borger i Vitten eller i Skjød, har du her på siden mulighed for at tilmelde dig et energitjek via det elektroniske bookingssystem til venstre på siden.

Når du har booket en tid til energitjek, skal du huske at udfylde spørgeskemaet om energioplysninger, som du også finde til venstre på siden. Spørgeskemaet skal helst udfyldes 2 dage før energitjekket af din bolig, så energikonsulenten har mulighed for at forberede sig.


 


Gratis Energitjek
 


Tilmelding til energitjek

21.02.13
TV2 Østjylland med ved energitjek
i Vitten og Skjød.
"Sparer på energien"
Se indslaget her