ENERGITJEK I VITTEN

Få et gratis energitjek
 
Er du borger i Vitten, har du mulighed for at får besøg af en energirådgiver fra Lokalenergi, der kan give dig konkrete forslag til, hvilke energiløsninger, der er de mest fordelagtige og hvordan du bedst sparer på energiregningen.  
                                                                                                     
Energirådgiveren vil også medbringe en værktøjskuffert, som blandt andet indeholder termograferingskamera, der kan synliggøre utætheder og ujævn isolering i dit hus.
 
Hvad omfatter et energitjek?
  • En gennemgang af boligens varmeinstallation i forhold til mulige energibesparelser
  • En vurdering af el og varmeforbruget
  • En handlingsplan for energiforbedrende tiltag i din bolig
 
Energitjekket afsluttes med, at du får et skema med forslag til hvor og hvordan, du kan reducere energiforbruget og hermed spare penge.
 
Tilmelding til energitjek
Du kan tilmelde dig til et energitjek på www.energiforum-favrskov.dk, hvor du booker et møde på en af de mulige tider. Besøget varer ca. 1-1,5 time og foregår i dagtimerne.   
 
Når du tilmelder dig energitjekket, vil du også have mulighed for at tilkøbe termograferingsbilleder (ca. 10 billeder) fra energitjekket til 595,- kr. Termograferingsbillederne afslører varmeudslip ved hjælp af infrarød stråling.
 
 
Eksempel på termograferingsfoto med tilhørende digitalfoto. Termograferingsfotoet viser, at der er varmeudslip under vinduet, hvilket ikke kan ses på det digitale foto.
 
Hvad skal energirådgiveren vide på forhånd?
For at energirådgiveren kan bruge tiden på besøget til at undersøge huset, skal du på forhånd have svaret på forskellige oplysninger, som energirådgiveren skal gøre brug af til energitjekket.
 
Du vil, når du tilmelder dig energitjekket, blive bedt om at svare på:
 
  • Antal beboer
  • Opvarmet areal i m2
  • Om huset et tilbygget
  • Årligt varmeforbrug samt evt. supplerende opvarmning f.eks. brændeovn
  • Årligt elforbrug samt om der er solceller på huset
 
 
 
 
Vi håber, du vil tage godt imod tilbuddet.