Gratis BedreBolig i Favrskov 

 

Favrskov Kommune har sat fokus på varmeforsyning og energibesparelser hos private borgere. Derfor tilbyder Favrskov Kommune en gratis BedreBolig plan til boligejere i Favrskov Kommune.

 

BedreBolig er en ny ordning fra Energistyrelsen, der gør det nemmere at tænke energien med, når du renoverer din bolig. Med BedreBolig kan en godkendt energirådgiver give dig svar på, hvordan og hvor det bedst kan betale sig at energiforbedre boligen. Du kan også få svar på, hvilken betydning en energirenovering af dit hus har for både komfort og energiregningen. BedreBolig-rådgiveren udarbejder en certificeret rapport med en prioriteret oversigt over tiltag og investeringer, der giver størst udbytte.

 

Du kan tilmelde dig til BedreBolig ved at sende en mail til Annette Christiansen på raadgivning@aura.dk

 

Mailen skal være navngivet ”BedreBolig, Favrskov” og indeholde navn, adresse, postnummer, by og telefon nummer.

 

Tilbuddet om gratis BedreBolig sker i samarbejde med Energi Forum Favrskov og besøget vil blive gennemført af en uvildig BedreBolig-rådgiver fra AURA Rådgivning. Der er i 2014 mulighed for at gennemføre ca. 100 BedreBolig planer efter først-til-mølle princippet. Besøg af BedreBolig-rådgiver vil ske, når der er tilmeldt 3 boligejere i et lokalområde.